Még nagyobb luxus a kisebb Rolls-Royce-ban
Hírek, 2014. március. 6.
AS

Modellfrissítést végzett kisebbik modelljén a Rolls-Royce: a Ghost formája alig változott, de kényelmi funkciói bővültek.

 

 

Megújult a Rolls-Royce kisebbik modellje, a Ghost. A genfi autószalonon bemutatott Series II formája alig tér el az eddigitől, mindössze a LED-es fényszórók és a lökhárítók formája változott. Az opciók közt rozsdamentes acél motorháztetőt, világító Spirit of Ecstasy szobrocskát és 21 colos kerekeket találunk, a szériamodell 19 colosakon gördül.

 

 

Utastere még kényelmesebbé vált azzal, hogy az ülések többféleképpen állíthatók, természetesen elektromotoros mozgatással. A hátsó fotelek újdonsága a relaxációs pozíció, ezek a férőhelyek alapáron fűthetők, felárért pedig masszázsfunkció is kerül beléjük. A műszerfalra új 10,25 colos színes képernyő került, amit érintőpados kontrollerrel lehet kezelni, akárcsak a legújabb BMW-kben.

 

 

Műszakilag nem változott a Ghost, amelynek 6,6 literes V12-es turbómotorja 563 lóerőre (Vspec kivitel esetén harminccal többre) és 780 Nm nyomatékra képes. Az 5,4 méter hosszú, 2,3 tonnás limuzin a nyolcfokozatú váltójával 4,9 másodperc alatt gyorsul százra és 250 km/óra a végsebessége, míg a 83 literes tankból az átlagos fogyasztása 14 liter száz kilométeren.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár