Még nagyobb luxus a kisebb Rolls-Royce-ban
Hírek, 2014. március. 6.
AS

Modellfrissítést végzett kisebbik modelljén a Rolls-Royce: a Ghost formája alig változott, de kényelmi funkciói bővültek.

 

 

Megújult a Rolls-Royce kisebbik modellje, a Ghost. A genfi autószalonon bemutatott Series II formája alig tér el az eddigitől, mindössze a LED-es fényszórók és a lökhárítók formája változott. Az opciók közt rozsdamentes acél motorháztetőt, világító Spirit of Ecstasy szobrocskát és 21 colos kerekeket találunk, a szériamodell 19 colosakon gördül.

 

 

Utastere még kényelmesebbé vált azzal, hogy az ülések többféleképpen állíthatók, természetesen elektromotoros mozgatással. A hátsó fotelek újdonsága a relaxációs pozíció, ezek a férőhelyek alapáron fűthetők, felárért pedig masszázsfunkció is kerül beléjük. A műszerfalra új 10,25 colos színes képernyő került, amit érintőpados kontrollerrel lehet kezelni, akárcsak a legújabb BMW-kben.

 

 

Műszakilag nem változott a Ghost, amelynek 6,6 literes V12-es turbómotorja 563 lóerőre (Vspec kivitel esetén harminccal többre) és 780 Nm nyomatékra képes. Az 5,4 méter hosszú, 2,3 tonnás limuzin a nyolcfokozatú váltójával 4,9 másodperc alatt gyorsul százra és 250 km/óra a végsebessége, míg a 83 literes tankból az átlagos fogyasztása 14 liter száz kilométeren.




Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár