Alfa Romeo-alapokra épül a Chrysler sportos középkategóriása
Hírek, 2014. március. 26.
AS

Bemutatkozott a Chrysler középkategóriás típusának utódja: a modern stílusú 200 az Alfa Romeo Giulietta padlólemezére épül.

 

 

Látványos formájú karosszériát kapott a Chrysler 200 új generációja. A Sebring helyébe lépő modell jelenlegi változata az Alfa Romeo Giulietta módosított padlólemezére épül, ennek megfelelően sportosabban vezethető az elődeinél.

 

 

A Chrysler 200 alapváltozatát 2,4 literes, 184 lóerős négyhengeres benzinmotorral szerelik, helyette pedig a 3,6 literes V6-os választható 295 lóerős teljesítménnyel. Az utóbbihoz összkerékhajtást is lehet kérni, ahol sport módban a nyomaték hatvan százalékát a hátsó kerekekre juttatja a rendszer. Az autóhoz kilencfokozatú automata sebességváltó jár, amellyel a négyhengeres modell átlagfogyasztása 6,7 l/100 km.

 

 

Modern utasterében 7 colos színes képernyőt találunk a műszeregységben, a középkonzolra pedig az infotainment rendszer 8,4 colos érintőképernyője került. A Chrysler 200 érdekessége, hogy az automata sebességváltó választókarja helyett forgókapcsoló került az első ülések közé a Jaguarok és Range Roverek mintájára. Az előző generáció kabrióváltozatát Lancia Flavia néven néhány európai piacon is kapni lehetett, az új Chrysler 200 azonban nem lesz elérhető a kontinensen.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár