Michelisz túl az első körökön az idei Hondával
Hírek, 2014. április. 4.
AS

Kevéssel az után, hogy a Zengő Motorsport átvette idei versenyautóját, elkészült az idei dizájn, és Michelisz Norbi már az első tesztköröket is megtette vele.

 

 

Megmutatta a Zengő Motorsport, hogyan néz ki Michelisz Norbi idei versenyautója: a túrakocsi-világbajnokságban induló magyar pilótát idén is a MOL és a Honda támogatja, a Civic pedig az eddigi narancssárga helyett fekete-vörös színben pompázik.

 

 

Miután a csapat átvette a versenyautót a JAS Motorsporttól, egy közeli versenypályán kezdhettek hozzá a beállításához. Michelisz az első napon mintegy nyolcvan, a következőn pedig másfélszer annyi kilométert tehetett meg, az első benyomások alapján pedig az autó nem csak gyorsabb, de megbízhatóbb is lesz a tavalyinál – derül ki a pilóta honlapjáról.

 

 

A túrakocsi-világbajnokság első futamát jövő hétvégén rendezik a marokkói utcai pályán, ezt követően a mezőny a számára ismeretlen franciaországi Paul Ricard pályára látogat, majd a harmadik versenyhétvégére május elején kerül sor a Hungaroringen.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár