Vignale prémiummodellként is jön a Ford S-Max
Hírek, 2014. április. 9.
AS

Prémiumváltozatban is bemutatta az új generációs S-Max prototípusát a Ford: a Vignale kivitel különleges külső és igényes belső kialakítású lesz.

 

 

A forgalmazás kezdete előtt álló Mondeo alapjain már bemutatta Vignale sorozatát a Ford, a feltámasztott név a Titanium csúcsmodelleknél is gazdagabb felszereltségű speciális változatokat jelöli majd. Most az új generációs S-Max prototípusából is elkészült a Vignale modell.

 

 

Az egyterű csúcsváltozata egyedi fényezést, krómozott betéteket és hűtőmaszkot, valamint 21 colos könnyűfém kerekeket kap. Az utastérben bőrrel borított műszerfalat, steppelt bőrkárpitozású üléseket, a csomagtérben méretre szabott táskát találunk. Az S-Max Vignale forgalmazása valamikor 2015-ben indul.

 

 

Megvásárolni is más lesz a Vignale modelleket. Csak a kiválasztott márkakereskedések kínálják majd, ahol külön részt alakítanak ki számukra, akárcsak a Citroën a DS típusoknak. A kiválasztott autó adatait névre szóló bőrkötéses mappában adják át. Szervizeléskor a kereskedés munkatársa viszi el és hozza vissza az autót, amelyhez teljes élettartamára ingyen mosás is jár.




Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár