Szériagyártás felé halad a Suzuki lépcsőshátúja
Hír, 2014. április. 22.
Auto2

Authentics tanulmányautójának továbbfejlesztésével készült el a Suzuki új modellje, a pekingi autószalonon bemutatott Alivio, amely hamarosan sorozatgyártásba kerül.

 

 

Tanulmányautóként mutatta be legújabb lépcsőshátú modelljét a Suzuki, pedig az Alivio Concept már közelebb áll a megvalósuláshoz, mint a korábban Sanghajban bemutatott Authentics. A pekingi autószalonon leleplezett újdonság az SX4 S-Cross műszaki alapjaira épül, négyajtós lépcsőshátú karosszériája 4,55 méter hosszú, 1,73 méter széles és 1,48 méter magas. Motorja az SX4-ből ismert 1,6 literes, négyhengeres, változó szelepvezérléses benzines erőforrás, amelynek teljesítményét még nem árulták el, de azt igen, hogy hozzá egy újonnan kifejlesztett hatfokozatú automatikus sebességváltót szereltek.

 

 

A Suzuki terve, hogy az Alivio Concept alapján fejlesztett végleges modell még az idén szériagyártásba kerüljön Kínában, azt azonban nem tudni, hogy más piacokon is megjelenik-e a típus. Pekingben az iV-4 Concept is bemutatkozott, az ez alapján készülő kisterepjáró pedig hamarosan nálunk is sorozatgyártásba kerül.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár