Szériagyártás felé halad a Suzuki lépcsőshátúja
Hírek, 2014. április. 22.
AS

Authentics tanulmányautójának továbbfejlesztésével készült el a Suzuki új modellje, a pekingi autószalonon bemutatott Alivio, amely hamarosan sorozatgyártásba kerül.

 

 

Tanulmányautóként mutatta be legújabb lépcsőshátú modelljét a Suzuki, pedig az Alivio Concept már közelebb áll a megvalósuláshoz, mint a korábban Sanghajban bemutatott Authentics. A pekingi autószalonon leleplezett újdonság az SX4 S-Cross műszaki alapjaira épül, négyajtós lépcsőshátú karosszériája 4,55 méter hosszú, 1,73 méter széles és 1,48 méter magas. Motorja az SX4-ből ismert 1,6 literes, négyhengeres, változó szelepvezérléses benzines erőforrás, amelynek teljesítményét még nem árulták el, de azt igen, hogy hozzá egy újonnan kifejlesztett hatfokozatú automatikus sebességváltót szereltek.

 

 

A Suzuki terve, hogy az Alivio Concept alapján fejlesztett végleges modell még az idén szériagyártásba kerüljön Kínában, azt azonban nem tudni, hogy más piacokon is megjelenik-e a típus. Pekingben az iV-4 Concept is bemutatkozott, az ez alapján készülő kisterepjáró pedig hamarosan nálunk is sorozatgyártásba kerül.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár