Opel-legendák a Hungaroringen
Hírek, 2014. május. 16.
AS

Családi napot rendez az Opel a Hungaroringen, a különleges sport- és versenyautókon kívül az idei év sztárja a Monza tanulmányautó lesz.

 

 

Május 17-én negyedik alkalommal rendez ingyenes családi napot a Hungaroringen az Opel. Az idei év sztárja a márka új koncepcióautója, a frankfurti autószalonon bemutatott Monza, amely csak itt lesz látható a hazai közönség számára. A Forma–1-es pályán szerepet kap az Opel Dakar Team versenyautója Szalay Balázzsal és Bunkoczi Lászlóval, nem marad el az Opel-tulajdonosok autóinak kiállítása, felvonulása és gyorsulási versenye sem, a nap során pedig OPC autóztatást lehet nyerni profi pilótákkal és olimpikonokkal.

 

 

A hölgyeket és a gyermekeket rengeteg színes program várja, fellép az Irigy Hónaljmirigy és Danics Dóra, a pálya felett pedig Veres Zoltán világbajnok műrepülő tart látványos bemutatót. Az este elmaradhatatlan attrakciója a 25 éves Tankcsapda koncertje lesz a pálya 13-as kanyarjában. Az ingyenes belépőjegyekért regisztrálni a www.legendak.com oldalon lehet.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár