Bemutatkozott a Pulsar, a Nissan új kompaktja
Hírek, 2014. május. 21.
AS

Ismét kínál majd hagyományos, ferdehátú alsó-középkategóriás autót a Nissan, az európai gyártású Pulsar takarékos motorokkal és vezetéstámogató extrákkal érkezik.

 

 

Bemutatta új kompakt autóját a Nissan, amellyel hét év után tér vissza a hagyományos, ferdehátú alsó-középkategóriás típusok közé a márka. A Pulsar a Qashqai stílusában készült, látványos formájú, ötajtós karosszériát kapott, amely 4,39 méteres hosszával beillik a kategóriatársak közé. A 2,7 méteres tengelytáv tágas utasteret sejtet, a csomagtartó befogadóképessége 380 liter.

 

 

Az európai piacra szánt Pulsar gyártása a Nissan barcelonai üzemében folyik majd. A forgalmazás két motorral indul, a Juke és Qashqai kínálatából ismerős 1,2 literes, 115 lóerős, turbós benzines és 1,5 literes, 110 lóerős, 260 Nm nyomatékú turbódízel erőforrásokkal, opcióként a Xtronic fokozatmentes váltó választható. A későbbiekben egy sportos modell is érkezik az 1,6 literes, benzines turbómotor 190 lóerős kivitelével.

 

 

A Pulsar is megkapja a Nissan aktív biztonsági pajzs néven ismert rendszerét, amely többek között ráfutásos balesetet megakadályozó automata vészfékező rendszert, holttérfigyelőt, mozgó tárgyakat észlelő rendszert és sávelhagyás-figyelőt is tartalmaz. A felszereltségi listán megtaláljuk továbbá a Nissan Connect navigációs rendszert, valamint a xenonfényszórókat helyettesítő teljesen LED-es fényszórókat is.

 

 





Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár