Magyar Saab alkatrész-webáruház nyílt
Hírek, 2014. június. 10.
AS

Kifejezetten a Saab típusaira specializálódott, magyar nyelvű alkatrész-webáruház nyílt olyan autósoknak, akik szeretik maguk beszerezni egy javítás hozzávalóit.

 

 

Különösebb hozzáértéssel nem rendelkező, hétköznapi Saab-tulajdonosok számára nyílt magyar nyelvű alkatrész és tartozék-webáruház. Olyan autósoknak szánják, akik a kisebb javításokat maguk is szívesen elvégzik, vagy szeretik saját maguk beszerezni azokat az alkatrészeket, amelyeket majd egy műhelyben beszereltetnek.

 

 

Miután a kereskedelmi láncolatban nincs magyarországi forgalmazó, a termékek közvetlenül a Maptun svédországi raktárából érkeznek, így az árak is kedvezőek. A honlapot, amely asztali számítógépről és mobilkészülékről egyaránt elérhető, hozzáértő társaság működteti, a kínálatban így minden fontos alkatrész szerepel: azok is, amelyek az ismert típushibák javításához elengedhetetlenek. A www.maptunparts.hu címen elérhető honlapon a Saab-tuning iránt érdeklődők is kedvükre válogathatnak a Maptun szoftverei és saját márkás tuningalkatrészei között.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár