Terepruhát öltött a Dacia-alapú Lada és megújult a Niva is
Hír, 2014. június. 27.
Auto2

A Kalina kombiból készült szabadidő-autó után a Dacia-alapokra épülő Largus is bemutatkozott megemelt Cross kivitelben, és a Nivát is csinosította a Lada.

 

 

Kalina Cross néven mutatta be kisautójának megemelt, terepjárós karosszéria-kiegészítőkkel ellátott változatát a Lada. A kis kombi után az egy kategóriával nagyobb Largus is elkészült szabadidő-autós kivitelben.

 

 

Az előző generációs Dacia Logan MCV alapjára épülő kombi Cross változata kisebb testvéréhez hasonlóan megemelt futóművet, fényezetlen lökhárítókat, műanyaggal borított kerékjárati íveket és fémszínű kartervédőket kapott.

 

 

 

Az évtizedek óta szinte változatlan formában gyártott Niva kínálata is új kivitellel lett gazdagabb. Az orosz piacon Lada 4x4 néven árult terepjárót műanyag karosszériaelemekkel tették modernebbé, ez a változat az Urban nevet kapta.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
szakipeet 2014. július. 1.
A Dacia-kat gyárilag lehet LPG-s rendszerrel kapni, az is jó dolog. Én átépítettel járok, de bevállalnék egy új, gyárit, akár Ladát is. Mondjuk ha megnyerném ezt a Dustert, az lenne a legjobb [link] :D
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár