Virtuálisból valósággá lett a jövő Nissan-sportkocsija
Hírek, 2014. június. 27.
AS

Akár a GT-R utódja is lehet abból a tanulmányautóból, amelyet eredetileg diákok készítettek, majd a PlayStation után a goodwoodi sebességfesztiválon is feltűnt.

 

 

A Nissan európai központjának formatervező tanulói készítették el azt a szupersportkocsi-tanulmányt, amelyhez végül a márka japán mérnöki csapata is hozzáadta saját elképzeléseit. A Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo elsőként a PlayStation egyik legnépszerűbb szimulátora, a Gran Turismo 6 készítőinek felkérésére született meg, de a goodwoodi Festival of Speed közönsége élőben is megcsodálhatja a méretarányos prototípust.

 

 

A 2+2 üléses szuper-sportkocsiban nem nehéz felismerni a GT-R stíluselemeit, így nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben ehhez hasonló formát ölt a Nissan népszerű sportkocsijának következő generációja. A virtuális prototípushoz összkerékhajtást, aktív felfüggesztést és fejlett aerodinamikai megoldásokat képzeltek el a tervezők.

 

A NISSAN ÚJ REKLÁMKAMPÁNNYAL ERŐSÍTI A QASHQAI VEZETŐ POZÍCIÓJÁT
A Nissan Europe a mai napon mutatta be vezető modellje, a Qashqai crossover legújabb, nagyszabású reklámkampányát, melynek fő üzenete, hogy a Nissan elsőségét hangsúlyozza ebben a szegmensben. Annak hangsúlyozásával, hogy a Qashqai „az eredeti városi crossover”, a kampány arra emlékezteti nézőit, hogy a Qashqai az első, és mai napig a legjobb a hasonló crossover modellek között, aminek a második helyezés soha nem lenne elég jó.
The Nissan Vision range: cars equipped for modern life
Driving today can be challenging. The roads are busy, squeezing through gaps takes pinpoint judgement and car parking spaces can be tricky to get in and out of. That’s why Nissan has launched the Nissan Vision range – four special editions with advanced technology designed to cope with modern motoring.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár