Megújult a MINI két szabadidős modellje
Hírek, 2014. július. 11.
AS

Új formában folytatja pályafutását a MINI két szabadidő-autója, a háromajtós Paceman és az ötajtós Countryman.

 

 

A harmadik generációs újkori MINI megjelenése után nem sokkal a gyártó felfrissítette a szabadidős típusait is. A háromajtós Paceman és az ötajtós Countryman új hűtőmaszkot és fekete betétes adaptív xenonfényszórót kapott, és már a fronthajtású modellekhez is elérhető az ALL4 összkerékhajtású kivitelek karosszériadíszítő készlete.

 

 

A kínálatban új fényezésekkel, új keréktárcsákkal, új kárpitokkal és még több személyre szabható részlettel találkozunk. A műszaki tartalom alig változott, az új MINI 1,5 literes háromhengeres és 2 literes négyhengeres motorjai nem jelentek meg a Paceman és Countryman kínálatában. A Cooper S 1,6 literes, négyhengeres turbómotorja ugyanakkor hat lóerővel nagyobb, 190 lóerős teljesítményre képes, és minden kivitel fogyasztása csökkent valamennyit.

 

 

A Paceman és Countryman felszereltsége is bővült. A ködfényszórók immár LED-esek, akárcsak a nappali menetfény, online szolgáltatásokkal gazdagodott az infotainment rendszer, az automata sebességváltó kézi kapcsolása pedig a kormánykerék mögötti fülekkel lehetséges. A műszerek számlapja fekete hátteret kapott, a szellőzőnyílásokra krómozott keret került, és a zajszigetelésen is javítottak a MINI mérnökei.

 

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár