Modern műszerfalat kap a legújabb Lada
Hírek, 2014. július. 21.
AS

Még az idén bemutatkozik a Lada legújabb típusa, a Vesta, amely az elavult Priora utódja lesz a kínálatban. A most közzétett tervek szerint modern belsőt kap az új modell.

 

 

Jelentős megújulás előtt áll a Lada, amelynek a megújult Kalina, az elérhető árú és tágas Granta, valamint a Dacia Logan kombi alapjára épülő Largus típusokból álló választéka már most jóval korszerűbb, mint amit az elmúlt évtizedekben kínálni tudtak. Az idén bemutatkozó Vesta azonban újabb nagy lépést jelent előre a Renault-Nissan csoport tulajdonában álló autógyártó számára.

 

 

A Vesta a kilencvenes évek óta kínált Priora utódjaként mutatkozik be, már azokkal a jellegzetes formai jegyekkel, amelyeket az X-Ray Concept tanulmányautón láthattunk. Most pedig az újdonság műszerfaláról is közzétettek egy tervet, amely szerint belül is alaposan megváltoznak a Ladák. A modern formák és a korszerű felszerelések sem hiányoznak majd a Vesta utasteréből: a tervek szerint érintőképernyős navigációs rendszer, automata klímaberendezés, szélvédőfűtés és automata sebességváltó is lesz a fedélzeten.

 

 

Formaterve, felszereltsége és technikája alapján a Lada készen áll arra, hogy visszatérjen azokra az európai piacokra is, ahonnan elavult típusai miatt kellett kivonulnia. A hamarosan bemutatkozó Vesta adja majd az alapjait annak a versenyautónak is, amellyel a Lada részt vesz majd a WTCC túrakocsi-világbajnoki futamain.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár