Legóként is rendelhető a klasszikus Mini Cooper
Hírek, 2014. július. 24.
AS

A klasszikus Mini Cooper tökéletes másával bővíti a kínálatát a Lego, a játékautó nem csak az arányait őrizte meg, de a jellegzetes részletei is aprólékosan kidolgozottak.

 

 

1077 darabból álló építőkészletként válik elérhetővé a klasszikus Mini a Lego kínálatában. A kisautó megtervezésekor a Mini Cooper 2000-ig gyártott generációját vették alapul: a hátulján embléma jelzi, hogy az 1997 augusztusa és 1998 júliusa között gyártott, 40. évfordulóra készített különkiadás kicsinyített mása.

 

 

Az összeszerelt játékautó 25 centiméter hosszú, 14 centiméter széles és 11 centiméter magas, vagyis megőrizte a jellegzetes arányokat. A színe British Racing Green, a tető, a visszapillantó-házak és a versenycsíkok fehérek, a bézs színű ülések pedig kockás mintájúak. A kiegészítő fényszórók sem hiányozhatnak.

 

 

Az apró Mini Cooper ajtói, motorházteteje és csomagtér-ajtója kinyitható, betekintést engedve a tökéletes részletességű belső térbe. A négyhengeres motort természetesen keresztben építették be a tervezők, a kormány, a váltókar, a kézifékkar, a háttámlák és a fejtámlák egytől egyig mozgathatók, miközben a csomagtérben egy teljesen megpakolt piknikes kosár kapott helyet, egy kockás takaróval kiegészítve.

 

 

A Mini még Lego formájában is a brit hagyományokat követi, vagyis a kormány a jobb oldalra került, az autó hátulján pedig sárga színű a rendszám. A játékautóba pótkereket is tervezett a gyártó, amely a tökéletes helykihasználás érdekében a csomagtér alsó tároló rekeszében kapott helyet. A készlet augusztus elsejétől rendelhető a Lego online shopjából.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár