Babérkoszorú nélkül jön az új Cadillac CTS
Hírek, 2014. augusztus. 8.
AS

Megújítja luxusmárkáját a General Motors, ezért a Cadillac új emblémájáról lehagyta a hagyományos babérkoszorút: a CTS új frontrészt kapott.

 

 

Új emblémát kapott a General Motors luxusautója: a Cadillac logója körül már nem találunk babérkoszorút, az ugyanis régimódivá tette a márkát az amerikaiak szemében. A középkategóriás ATS kupéváltozata már az új, modernebb emblémával jelent meg, most pedig az eggyel nagyobb modellen a sor, hogy fiatalosabb külsőt öltsön.

 

 

A vadonatúj CTS a múlt év elején mutatkozott be, ezért nem sokat változtattak rajta. A karakteres frontrészen az embléma körül a hűtőmaszk is új, amelynek lamellái már nem függőlegesek, hanem vízszintesek. Elöl és hátul is megmaradtak a függőleges formájú LED-es lámpák, a színválaszték pedig egy fehér és kék árnyalattal bővült.

 

 

A motorkínálat nem változott: az alapmodellt kétliteres, négyhengeres turbómotorral szerelik, amely 272 lóerőre képes. A 3,6 literes V6-os szívómotorként 321 lóerős, két turbófeltöltővel pedig 420 lóerő a teljesítménye a Vsport változatban. A felszereltségi lista újdonsága a vezeték nélküli mobiltelefon-töltő.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár