A legizgalmasabb magyarországi autós útvonalakat keresi a Shell
Hírek, 2014. augusztus. 21.
AS

Új nyereményjátékában a legtöbb élményt nyújtó magyarországi útvonalakat keresi a Shell, a beküldők Ferrari-vezetést és maranellói látogatást is nyerhetnek.

 

 

A vezetési élmény mindenki számára mást jelent, a Shell ezért nagyszabású akcióval keresi a legizgalmasabb magyarországi útvonalakat, hogy kiderüljön, melyek a legkedveltebbek a hazai autósok körében. A kedvenc útvonalukat megosztók között Nikon fényképezőgépeket és tizenöt kilométeres Ferrari-élményvezetéseket sorsolnak ki, a fődíj pedig egy kétszemélyes látogatás teljes ellátással a maranellói Ferrari-gyárba.

 

 

A játék augusztus 21-től október 15-ig tart, utána hirdetik ki a tíz legtöbb szavazatot kapott útvonalat, amelyek bekerülnek a Shell által szerkesztett „A világ száz legizgalmasabb autós útvonala” összeállításba. A Shell V-Power Nitro+ üzemanyagot népszerűsítő játék honlapján kezdésként három példát emeltek ki: a Bicske és Alcsútdoboz közötti utat (első képünkön), a Szalafő és Velemér közötti őrségi útvonalat, valamint a Kapolcs és Sáska közötti balatoni utat.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár