Infiniti lett a sportos Nissan Juke-ból
Hír, 2014. szeptember. 1.
Auto2

A legújabb Infiniti nem egészen új modell: a kínai piacra szánt ESQ tulajdonképpen nem más, mint a Nissan Juke Nismo átemblémázott változata.

 

 

Kis crossover modellel jelentkezett az Infiniti: az ESQ az európai utakon is jól ismert Nissan Juke átemblémázott változata a kínai piac számára. A japán tervezők nem módosították a kisautó formáját, csupán a hűtőmaszk egyedi, ezen kívül a feliratokat és az emblémákat cserélték ki. Az alapot a Juke Nismo kivitele szolgáltatta, ezért a jellegzetes légterelő-készlet is megtalálható az Infiniti kiskocsiján.

 

 

A Juke Nismo hajtáslánca is változatlanul került át az Infinitibe: az 1,6 literes, négyhengeres, turbós benzinmotor 200 lóerős teljesítményre képes, hozzá pedig fokozatmentes automata sebességváltó kapcsolódik. A Juke Nismo utasteréhez képest az Infiniti ESQ nem Alcantara, hanem prémium bőrborítású kormánykereket és sportüléseket kapott. A típust csak a kínai kereskedések forgalmazzák majd.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
A NISSAN ÚJ REKLÁMKAMPÁNNYAL ERŐSÍTI A QASHQAI VEZETŐ POZÍCIÓJÁT
A Nissan Europe a mai napon mutatta be vezető modellje, a Qashqai crossover legújabb, nagyszabású reklámkampányát, melynek fő üzenete, hogy a Nissan elsőségét hangsúlyozza ebben a szegmensben. Annak hangsúlyozásával, hogy a Qashqai „az eredeti városi crossover”, a kampány arra emlékezteti nézőit, hogy a Qashqai az első, és mai napig a legjobb a hasonló crossover modellek között, aminek a második helyezés soha nem lenne elég jó.
The Nissan Vision range: cars equipped for modern life
Driving today can be challenging. The roads are busy, squeezing through gaps takes pinpoint judgement and car parking spaces can be tricky to get in and out of. That’s why Nissan has launched the Nissan Vision range – four special editions with advanced technology designed to cope with modern motoring.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár