Máris sportosabb lett a Suzuki lépcsőshátúja
Hírek, 2014. szeptember. 8.
AS

Újabb piacon mutatta be alsó-középkategóriás lépcsőshátú autóját a Suzuki, a kínai kereskedésekbe Alivio néven kerülő autó erősebb motort is kapott.

 

 

Az Authentics és Alivio tanulmányautók után nemrég szériagyártásra készen is bemutatkozott a Suzuki alsó-középkategóriás lépcsőshátú autója. A Maruti Suzuki az indiai piacon Ciaz néven vezette be az újdonságot, most pedig a csengdui autószalonon jelent meg a Changan Suzuki az Alivio névre keresztelt modellel.

 

 

A sorozatgyártású Alivio hossza 4,55 méter, szélessége 1,73 méter, magassága 1,48 méter, míg a tengelytávolsága 2,65 méteres. A formája hasonlít az indiai modelléhez, de az első és a hátsó lökhárítókat, valamint a küszöböket valamivel sportosabbra szabták. A hátsó lámpa is eltér a kínai típuson, hiszen itt a bura alatt diódák világítanak.

 

 

Az indiai modellt csekély saját tömege miatt kis motorokkal szerelték: 1,4 literes benzinest és 1,25 literes turbódízelt találunk a Ciaz kínálatában. Az Alivio ezzel szemben erősebb motort kapott: 1,6 literes, változó szelepvezérléses, négyhengeres benzinest szerelnek bele, amelyhez hatfokozatú automata sebességváltó kapcsolódik.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár