R-Design változatban is itt az új Volvo XC90
Hírek, 2014. szeptember. 18.
AS

Sportos megjelenésű változatban is bemutatkozott a Volvo vadonatúj szabadidő-autója, az akár 400 lóerős tölthető hibrid kivitelben is rendelhető XC90.

 

 

Az alapmodellek után R-Design kivitelben is bemutatja az XC90 új generációját a Volvo. A sportos szabadidő-terepjárót egyedi hűtőmaszkjáról és lökhárítójáról, selyemfényű fém ablakkeretéről, dupla kipufogócső-végéről, fényes tetősínjeiről és matt ezüst tükörházairól lehet felismerni. Az R-Design könnyűfém kerekei 20 vagy 22 colosak lehetnek.

 

 

Az utastérben sportüléseket és perforált bőrrel borított kormánykereket találunk, de az R-Design kivitelben egyedi a sebességváltó gombja, a pedálok, a szőnyegek és a megvilágított küszöbök is. Még a bőrborítású távirányító kulcs is különleges. Az XC90 utasterében található 12,3 colos érintőképernyő grafikáját az autó megjelenéséhez igazították.

 

 

Az újdonságot a Párizsi Autószalonon mutatja be a Volvo. Az XC90 kínálatában a Kinetic lesz az alapváltozat, a Momentum a jól felszerelt kivitel, míg az Inscription az elegáns, az R-Design pedig a sportos stílusú felszereltségi szintet jelenti.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár