Stepway kivitelben is színre léptek a Dacia egyterűi
Hírek, 2014. szeptember. 22.
AS

Szabadidő-autós külsőbe öltöztette nagyterű autóit a Dacia: a Lodgy és a Dokker is elérhetővé vált a Sandero kínálatából ismerős Stepway kivitelben.

 

 

Újabb felszereltségi szintet jelentet meg egyterű autóin a Dacia. Az akár hétszemélyesként is kapható Lodgy, valamint a tolóajtós Dokker mostantól elérhető abban a Stepway kivitelben, amely a Sandero kínálatában vált népszerűvé.

 

 

A szabadidő-autókéra emlékeztető külsőn selyemfényű kartervédőt és ködfényszóró-kereteket, fényezetlen műanyag kerékjárati íveket és küszöböket, valamint sötét fémszínű tetősíneket, visszapillantó-tükör házakat és 16 colos könnyűfém kerekeket találunk.

 

 

Az utastérben kék színnel keretezték a műszereket, a középkonzolt és a szellőzőnyílásokat, de ilyen színű a kormánykerék alsó küllője is. A felszereltségek között navigációs rendszert, tempomatot és tolatóradart találunk, a csomagtérbe hálós tárolórendszer került.

 

 

Mind a két modell elérhető az 1,2 literes, négyhengeres, benzines turbómotorral, amely 115 lóerőre képes, az átlagfogyasztása 5,7-5,9 l/100 km. A Dokker esetén az 1,5 literes turbódízel 90 lóerővel kérhető, a Lodgy Stepway dízelmotorja 110 lóerős, az átlagfogyasztásuk 4,5 és 4,4 l/100 km.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár