Stepway kivitelben is színre léptek a Dacia egyterűi
Hírek, 2014. szeptember. 22.
AS

Szabadidő-autós külsőbe öltöztette nagyterű autóit a Dacia: a Lodgy és a Dokker is elérhetővé vált a Sandero kínálatából ismerős Stepway kivitelben.

 

 

Újabb felszereltségi szintet jelentet meg egyterű autóin a Dacia. Az akár hétszemélyesként is kapható Lodgy, valamint a tolóajtós Dokker mostantól elérhető abban a Stepway kivitelben, amely a Sandero kínálatában vált népszerűvé.

 

 

A szabadidő-autókéra emlékeztető külsőn selyemfényű kartervédőt és ködfényszóró-kereteket, fényezetlen műanyag kerékjárati íveket és küszöböket, valamint sötét fémszínű tetősíneket, visszapillantó-tükör házakat és 16 colos könnyűfém kerekeket találunk.

 

 

Az utastérben kék színnel keretezték a műszereket, a középkonzolt és a szellőzőnyílásokat, de ilyen színű a kormánykerék alsó küllője is. A felszereltségek között navigációs rendszert, tempomatot és tolatóradart találunk, a csomagtérbe hálós tárolórendszer került.

 

 

Mind a két modell elérhető az 1,2 literes, négyhengeres, benzines turbómotorral, amely 115 lóerőre képes, az átlagfogyasztása 5,7-5,9 l/100 km. A Dokker esetén az 1,5 literes turbódízel 90 lóerővel kérhető, a Lodgy Stepway dízelmotorja 110 lóerős, az átlagfogyasztásuk 4,5 és 4,4 l/100 km.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár