Megújult a Honda Civic
Hír, 2014. szeptember. 24.
Auto2

Vonzóbb új külsővel és gazdagabb tartalommal jelenik meg a Honda Civic modellfrissített kiadása a párizsi autószalonon.

 

 

Modellfrissítésen esik át a Honda Civic. A japán márka kompakt autójának új kiadását a nappali menetfénnyel keretezett fényszóróiról lehet felismerni. A karosszérián új az első lökhárító, az ötajtós modellen pedig a hátsó lökhárító, a küszöb, a fekete légterelő és a LED-es hátsó lámpa jelenti az újdonságot.

 

 

Az utastér sem maradt változatlanul, itt jobb minőségű kárpitokat használ a Honda, de az újítások közé tartozik a krómozott kilincs és a lakkfekete középkonzol is. A legnagyobb újdonság alighanem a Honda Connect infotainment, amelynek hétcolos képernyőjét a mobiltelefonokról ismert mozdulatokkal kezelhetjük. A rendszer Android alapú, digitális és internetes rádióvétellel, Bluetooth kihangosítóval, navigációval, tolatókamerával és internetböngészővel.

 

 

A megújult Civic minden változatában alapfelszerelés a városi vészfékező rendszer. A típus motorválasztéka, közte az 1,8 literes, 142 lóerős benzinessel és az 1,6 literes, 120 lóerős dízellel, valamint a helykínálata sem változott, az ötajtós modell 477 literes, és a Tourer kombi 624 literes csomagtere továbbra is a kategória legtágasabbja. A modellfrissített kompakt Hondát a párizsi autószalonon állítják ki.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár