Megújult a Honda Civic
Hírek, 2014. szeptember. 24.
AS

Vonzóbb új külsővel és gazdagabb tartalommal jelenik meg a Honda Civic modellfrissített kiadása a párizsi autószalonon.

 

 

Modellfrissítésen esik át a Honda Civic. A japán márka kompakt autójának új kiadását a nappali menetfénnyel keretezett fényszóróiról lehet felismerni. A karosszérián új az első lökhárító, az ötajtós modellen pedig a hátsó lökhárító, a küszöb, a fekete légterelő és a LED-es hátsó lámpa jelenti az újdonságot.

 

 

Az utastér sem maradt változatlanul, itt jobb minőségű kárpitokat használ a Honda, de az újítások közé tartozik a krómozott kilincs és a lakkfekete középkonzol is. A legnagyobb újdonság alighanem a Honda Connect infotainment, amelynek hétcolos képernyőjét a mobiltelefonokról ismert mozdulatokkal kezelhetjük. A rendszer Android alapú, digitális és internetes rádióvétellel, Bluetooth kihangosítóval, navigációval, tolatókamerával és internetböngészővel.

 

 

A megújult Civic minden változatában alapfelszerelés a városi vészfékező rendszer. A típus motorválasztéka, közte az 1,8 literes, 142 lóerős benzinessel és az 1,6 literes, 120 lóerős dízellel, valamint a helykínálata sem változott, az ötajtós modell 477 literes, és a Tourer kombi 624 literes csomagtere továbbra is a kategória legtágasabbja. A modellfrissített kompakt Hondát a párizsi autószalonon állítják ki.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár