Újabb sportváltozat a Porsche 911-ből
Hírek, 2014. október. 8.
AS

GTS kivitelben is elkészült a Porsche 911 legújabb generációja, a hátsó- vagy összkerékhajtással is rendelhető sportmodell nagyobb teljesítménnyel és szélesített külsővel érkezik.

 

 

Újabb modellel töltötte ki a rést a Porsche a 911 Carrera S és a közúti használatra is alkalmas versenyautó, a 911 GT3 között. A 911 Carrera GTS ennek megfelelően nagyobb teljesítményű, 430 lóerőre képes, de ellátták a Sport Chrono csomaggal és az adaptív lengéscsillapítás-szabályzással is, amely tíz milliméterrel ülteti le az autót.

 

 

A dupla kuplungos automatizált váltóval szerelt 911 Carrera GTS ezzel 4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből százra, a végsebessége pedig meghaladja a 300 km/órát. Az újdonság kupé és kabrió karosszériával, hátsó- és összkerékhajtással egyaránt rendelhető.

 

 

A GTS azonban attól függetlenül, hogy összkerékhajtású-e vagy sem, a 911 Carrera 4 mintájára szélesebb hátsó nyomtávú, és a hátsó sárvédőit is kiszélesítették. A 20 colos kerekei matt fekete színűek, és a versenyautókéhoz hasonlóan egyetlen központi kerékcsavar rögzíti őket. A bixenon fényszórók sötétítettek, és a GTS kipufogó-végei is sötét krómozást kaptak. Az utastérben Alcantara kárpitozású üléseket találunk.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár