Megújultak és segítik a beszerelést a Champion pollenszűrői
Hírek, 2014. október. 21.
AS

A gyári alkatrésszel megegyező minőségű Champion pollenszűrőit mostantól megújult csomagolásban kínálja a Federal-Mogul, a rajta található kóddal szerelést segítő útmutatót és videót lehet letölteni.

 

 

Új személyautó-pollenszűrőt mutatott be a Champion. Az újdonságok nem csak az eredeti, gyári alkatrészekkel szemben támasztott szigorú minőségi elvárásoknak felelnek meg, hanem Flexi Frane kialakításukkal könnyebben, sérülés nélkül beszerelhetők. A keret ugyanis jobban viseli a beszerelés során rá ható igénybevételt, ezért a szerkezete nem szenved maradandó károsodást, így csökken a szakadás vagy deformálódás okozta meghibásodás kockázata.

 

Az új pollenszűrők a Champion első olyan termékei is, amelyek a vadonatúj, QR kóddal ellátott csomagolást kapják. A kód segítségével könnyen és egyszerűen azonosítható a járművünkhöz megfelelő alkatrész, sőt, egy szerelést segítő videót is meg lehet nyitni, az online katalógusra mutató hivatkozás pedig kinyomtatható szerelési utasításokat is tartalmaz. A Champion mára 325 féle pollenszűrőt kínál, ezzel az európai autóállomány 92 százalékához kínál megfelelő cserealkatrészt.

 

Mire való a pollenszűrő?

Az autósok gyakran alábecsülik a pollenszűrő cseréjének fontosságát, hiszen elhasználódott szűrővel is megy az autó, pedig a karbantartása nem csak a kényelmünket szolgálja. A pollenszűrő a hárommikronos szemcséket és akár a szagokat is visszatartja attól, hogy azok bekerüljenek a szellőzőrendszerbe, így a szennyező anyagok 98 százaléka az utastéren kívül marad. A szűrő emellett csökkenti az ablakok párásodását, ami javítja a kilátást, így növeli az utasok biztonságát. A szennyezett szűrő cseréjével növelhető a légkondicionáló rendszer légárama, így a rendszer könnyebben működik, ami csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és növeli az alkatrészek élettartamát.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár