Felújította a városligeti KRESZ-parkot a Škoda
Hírek, 2014. október. 22.
AS

Évek óta a gyerekek egyik kedvenc helye a budapesti Városligetben a KRESZ-park, amelyet most a Škoda hazai forgalmazójának támogatásával újítottak fel.

 

 

Megújult a budapesti Városligetben található KRESZ-park: nem csak az útburkolati jeleket festették fel újra, és a közlekedési táblákat pótolták, de új funkciókkal is gazdagodott a park. Többek között lámpás kereszteződést alakítottak ki, megoldották a vasúti jelzőlámpák áramellátását, és oktatási célú kiegészítő táblákat helyeztek el.

 

 

A park felújítása a Škoda hazai forgalmazójánál dolgozó munkatársak kezdeményezésére, több cég közös munkájával valósult meg. A gyerekek a közeli Közlekedési Múzeumban zajló közlekedésbiztonsági oktatás után az elméletben megtanult szabályokat a gyakorlatban is kipróbálhatják. Ehhez a Škoda kerékpárokat, sisakokat és láthatósági mellényeket is biztosított – árulta el a park átadásán Dalnoki Balázs, a Škoda márkaigazgatója.

 

 

A Városliget megújítása során növekszik majd a zöldfelület aránya, megújulnak a játszóterek, és új létesítmények is épülnek, így például egy legalább két kilométer hosszúságú kivilágított futókör, új sportpályák és kerékpár-állomások is lesznek a ligetben.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár