Megújult a Mazda6 és a CX-5
Hírek, 2014. november. 24.
AS

Modellfrissítésnek vetette alá két középkategóriás típusát a Mazda: új formával, jobb minőségű belsővel és még több extrával jön a Mazda6 és a CX-5.

 

 

Még alig több mint két év telt el a bemutatkozása óta, máris elérkezett a harmadik generációs Mazda6 modellfrissítése. A látványos formájáért kedvelt középkategóriás limuzin és kombi külseje nem sokat változott. Finoman átrajzolták a fényszóró és a hűtőmaszk vonalait, a karosszérián több krómdíszítést találunk, a kínálatban pedig két új szín közül lehet választani.

 

 

Belül annál több újdonságot fedezhetünk fel a Mazda6-oson. Részben a korábbi kritikákra válaszolt a gyártó azzal, hogy izgalmasabb formájúvá és jobb minőségűvé tette a belső teret. A műszerfalon díszbetét vonul végig, a hétcolos képernyő pedig kiemelkedik a középkonzolból. A Mazda első elektronikus kézifékje okosabb elrendezésűvé teszi az ülések közti részt. Felszereltsége a Mazda3-ban bemutatott head-up displayjel bővült, és a színes képernyőn futó Connect rendszer is a kompakt Mazdából lehet ismerős.

 

 

A Mazda6 mintájára újult meg az egy évvel előtte megjelent CX-5 is: a szabadidő-terepjáró még divatosabb külsőt kapott és szintén választható új színekben. Belül az utasteret jobb minőségű anyagok borítják, a színes képernyőn a legújabb Connect rendszer fut, az elektronikus kéziféknek köszönhetően pedig javult a középkonzol elrendezése.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár