Tivoli lesz a Ssangyong kompakt crossovere
Hírek, 2014. november. 26.
AS

Bejelentette, hogy Tivoli néven hozza forgalomba új kompakt szabadidő-terepjáróját a Ssangyong, az újdonság modern motorokkal és felszerelésekkel érkezik az európai piacra.

 

 

Tivoli lesz a neve a Ssangyong legújabb szabadidő-terepjárójának. A fennállásának hatvanadik évfordulóját ünneplő koreai autómárka ezzel a Korando és Rexton után lefelé bővíti választékát. Az újdonság divatos formáját már több tanulmányautóval megelőlegezték, a sorozatgyártásba kerülő modell a most közreadott ízelítő képek alapján alig tér el a koncepcióétól.

 

 

Az autóhoz teljesen új 1,6 literes benzines és dízelmotorokat is fejlesztett a Ssangyong, amelyek a hatfokozatú kézi váltó helyett hatsebességes automatával is rendelhetők, és a márka hagyományaihoz híven összkerékhajtás is elérhető lesz. A Ssangyong Tivoli modern felszereléseket is kap, hiszen nem csak start-stop rendszer és kulcsnélküli indítás, de távolságtartó tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és szellőztethető vezetőülés is elérhető lesz hozzá.

 

 

A Tivolit nem csak városba szánja a Ssangyong, hiszen a többi típusához hasonlóan kiemelkedő terepjáró-képességeket és elnyűhetetlen hajtásláncot ígérnek. Az új modell gyártása januárban indul a koreai piacra, az európai vásárlóknak szánt darabok márciusban gördülnek le a gyártósorról. A tervek szerint a Tivoli januártól már a hazai Ssangyong márkakereskedésekben is rendelhető lesz. A specifikációi alapján a legfőbb konkurensei a Jeep Renegade, Opel Mokka, Škoda Yeti és Suzuki SX4 S-Cross lehetnek.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár