James Bond a jövő Aston Martinját vezeti
Hírek, 2014. december. 5.
AS

Megmutatták a jövőre bemutatkozó új James Bond-film autóját: az izgalmas formájú DB10 prototípust külön a forgatás kedvéért tervezte és építette meg az Aston Martin.

 

 

Spectre lesz a címe a következő James Bond-filmnek, a titkosügynököt pedig ismét egy Aston Martin volánjánál láthatjuk majd. A brit sportkocsi-gyártó külön a film kedvéért tervezett és épített meg egy eddig nem létező prototípust. A DB10 magán hordozza a márkára jellemző stíluselemeket, de tovább is gondolja azokat, ezért nem lenne meglepő, ha az újdonsághoz hasonlóan néznének ki a jövő Aston Martinjai.

 

 

James Bond szerepében negyedik alkalommal is Daniel Craig látható majd, ahogyan kollégáit is az előző filmből ismerhetjük: M szerepét Ralph Fiennes játssza, Q-t Ben Whishaw alakítja, Miss Moneypenny pedig ismét Naomie Harris lesz, míg a titkosügynök oldalán feltűnő két Bond-lány ezúttal Monica Bellucci is Léa Seydoux lesznek. A DB10 összesen tíz példányban készül, amelyek közül néhányat minden bizonnyal összetörnek majd a forgatás során.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár