Minden idők legjobb Škodája lesz az új Superb
Hírek, 2014. december. 12.
AS

Hamarosan bemutatkozik a Škoda Superb legújabb generációja, a jövő év elején érkező autót álcában már megmutatta és el is árult róla néhány részletet a gyártó.

 

 

Minden idők legjobb Škodája lesz a Superb legújabb generációja, amely hamarosan bemutatkozik, hiszen már az utolsó teszteket végzik rajta, az álcázott prototípusokról pedig maga a gyártó tette közzé a fotókat. A Volkswagen-csoport moduláris padlólemezére épülő modell új formájú, még jobb arányú karosszériát kap, utastere és nagyméretű ötödik ajtón át pakolható csomagtere pedig még tágasabb lesz, ezzel ismét magasabbra teszi a mércét.

 

 

A Superb a vezetési élmény, a komfort és a takarékosság terén is jobb lesz elődjénél a Škoda ígérete szerint, felszereltsége pedig a luxusautók között látott extrákat hozza le a felső-középkategóriába. Az új Superb premierjét 2015. február közepén tartják Prágában, majd az autó nem sokkal később, március elején, a genfi autószalonon is bemutatkozik, az első példányok 2015 közepén kerülnek a kereskedőkhöz. A Superb előző két generációjából 2001 óta több mint 700 ezer példányt adtak el.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár