Kilencfokozatú váltóval és új dízelmotorral érkezik a friss Honda CR-V
Hírek, 2014. december. 29.
AS

Erős és takarékos dízelmotorral, kilencfokozatú sebességváltóval és mobiltelefon-integrációra képes infotainment rendszerrel érkezik a megújult Honda CR-V.

 

 

Az őszi Párizsi Autószalonon bemutatott prototípushoz képest alig változik a modellfrissített Honda CR-V sorozatgyártásba kerülő változata. A japán szabadidő-terepjáróra új fényszórók kerülnek látványos nappali menetfénnyel, de a hűtőmaszk és a lökhárító is megújul. A változtatásoknak köszönhetően a CR-V modernebb és sportosabb külsőt kap.

 

 

Műszaki téren sem marad változatlan a crossover: ebben a modellben mutatkozik be a Honda saját fejlesztésű 1,6 literes dízelmotorjának 160 lóerős változata 350 Nm legnagyobb nyomatékkal. Az új erőforrás hatsebességes kézi vagy kilencfokozatú automata sebességváltóval választható, az utóbbihoz új választókar is jár. A CR-V ezzel a motorral összkerékhajtásos lesz, a fronthajtásos modelleket pedig az 1,6 literes dízel 120 lóerős változatával szerelik. A továbbra is elérhető 2 literes, 155 lóerős benzines már teljesíti az Euro 6-os emissziós előírásokat.

 

 

Az utastérben kisebb változtatásokat és jobb minőségű anyagokat találunk, a legnagyobb újdonságot alighanem a Honda Connect infotainment rendszer jelenti. A hétcolos érintőképernyővel szerelt multimédiás-navigációs rendszer MirrorLink segítségével képes a mobiltelefonunk kijelzőjének tükrözésére, de tolatókamerát és Bluetooth kihangosítót is találunk a funkciók között. A Honda App Centerből pedig különböző alkalmazásokat, köztük internetrádiót és Garmin navigációt lehet letölteni. A megújult CR-V 2015 tavaszán érkezik a Honda-kereskedésekbe.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár