Kilencfokozatú váltóval és új dízelmotorral érkezik a friss Honda CR-V
Hír, 2014. december. 29.
Auto2

Erős és takarékos dízelmotorral, kilencfokozatú sebességváltóval és mobiltelefon-integrációra képes infotainment rendszerrel érkezik a megújult Honda CR-V.

 

 

Az őszi Párizsi Autószalonon bemutatott prototípushoz képest alig változik a modellfrissített Honda CR-V sorozatgyártásba kerülő változata. A japán szabadidő-terepjáróra új fényszórók kerülnek látványos nappali menetfénnyel, de a hűtőmaszk és a lökhárító is megújul. A változtatásoknak köszönhetően a CR-V modernebb és sportosabb külsőt kap.

 

 

Műszaki téren sem marad változatlan a crossover: ebben a modellben mutatkozik be a Honda saját fejlesztésű 1,6 literes dízelmotorjának 160 lóerős változata 350 Nm legnagyobb nyomatékkal. Az új erőforrás hatsebességes kézi vagy kilencfokozatú automata sebességváltóval választható, az utóbbihoz új választókar is jár. A CR-V ezzel a motorral összkerékhajtásos lesz, a fronthajtásos modelleket pedig az 1,6 literes dízel 120 lóerős változatával szerelik. A továbbra is elérhető 2 literes, 155 lóerős benzines már teljesíti az Euro 6-os emissziós előírásokat.

 

 

Az utastérben kisebb változtatásokat és jobb minőségű anyagokat találunk, a legnagyobb újdonságot alighanem a Honda Connect infotainment rendszer jelenti. A hétcolos érintőképernyővel szerelt multimédiás-navigációs rendszer MirrorLink segítségével képes a mobiltelefonunk kijelzőjének tükrözésére, de tolatókamerát és Bluetooth kihangosítót is találunk a funkciók között. A Honda App Centerből pedig különböző alkalmazásokat, köztük internetrádiót és Garmin navigációt lehet letölteni. A megújult CR-V 2015 tavaszán érkezik a Honda-kereskedésekbe.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár