Amerikába megy a Cascada
Hírek, 2015. január. 11.
AS

Buick néven az Egyesült Államokban is bemutatta vászontetős kabrióját a General Motors, az Opelként született Cascada a tengerentúlon is népszerű lehet.

 

 

A detroiti autószalonon mutatkozik be a Buick új négyüléses kabriója, amely tulajdonképpen nem más, mint az Opel Cascada enyhén átalakított változata. A General Motors úgy döntött, hogy a vászontetős modellnek a tengerentúlon is lehet helye a kínálatban, ezért a Verano és Regal néven kínált Astra és Insignia mellett a Cascada is felkerült a Buick választékába. Még a nevet is megtartották, amely spanyolul vízesést jelent, annak ellenére, hogy Spanyolországban például Opel Cabrio néven fut a típus.

 

 

A Cascada csupán egyféle változatban lesz kapható az Egyesült Államokban: a szentgotthárdi gyártású 1,6 literes, négyhengeres turbómotorral szerelik, amely 200 lóerős teljesítményre és 300 Nm nyomatékra képes. A motor hatfokozatú automata sebességváltón át hajtja az első kerekeket. A Buick kabriója 17 másodperc alatt képes kinyitni vagy becsukni a vászontetejét, a művelet pedig 50 km/órás sebességig menet közben is végezhető. A négyszemélyes Cascada felszerelései között fűthető üléseket és fűthető kormánykereket, valamint 4G kapcsolattal rendelkező IntelliLink infotainment rendszert találunk.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár