Kadjar lesz a Renault kompakt szabadidő-autójának neve
Hírek, 2015. január. 26.
AS

Elárulta új crossover modelljének nevét a Renault: a Captur stílusában készülő kompaktkategóriás szabadidő-autó Kadjar néven mutatkozik be.

 

 

Február másodikán mutatja be új kompakt szabadidő-autóját a Renault, de már most elárulták, hogyan fogják hívni. Kadjar lesz a neve az újdonságnak, amely a Captur és az Espace modellek közötti helyet tölti ki a kínálatban. A név a négykerék-hajtásra utaló „quad” és az agilitásra utaló francia „jailir” szavakból áll össze.

 

A típusról egyelőre nem tettek közzé részleteket, de úgy tudni, hogy a Renault-Nissan csoporthoz tartozó Qashqai műszaki megoldásait hasznosítja, ugyanakkor attól sok részletében különbözik majd. A motorkínálat valószínűleg közös lesz, mind a két márka választékában megtalálható 1,2 és 1,6 literes benzines, valamint 1,5 és 1,6 literes dízel turbómotorokkal.

 

A Kadjar formaterve az európai piacon rendkívül sikeres Captur mintájára készült, de a végleges formát csak február másodikán leplezi le a Renault, igaz, addig szinte minden nap nyilvánosságra hoznak egy részletet róla közösségi oldalaikon.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár