Kadjar lesz a Renault kompakt szabadidő-autójának neve
Hírek, 2015. január. 26.
AS

Elárulta új crossover modelljének nevét a Renault: a Captur stílusában készülő kompaktkategóriás szabadidő-autó Kadjar néven mutatkozik be.

 

 

Február másodikán mutatja be új kompakt szabadidő-autóját a Renault, de már most elárulták, hogyan fogják hívni. Kadjar lesz a neve az újdonságnak, amely a Captur és az Espace modellek közötti helyet tölti ki a kínálatban. A név a négykerék-hajtásra utaló „quad” és az agilitásra utaló francia „jailir” szavakból áll össze.

 

A típusról egyelőre nem tettek közzé részleteket, de úgy tudni, hogy a Renault-Nissan csoporthoz tartozó Qashqai műszaki megoldásait hasznosítja, ugyanakkor attól sok részletében különbözik majd. A motorkínálat valószínűleg közös lesz, mind a két márka választékában megtalálható 1,2 és 1,6 literes benzines, valamint 1,5 és 1,6 literes dízel turbómotorokkal.

 

A Kadjar formaterve az európai piacon rendkívül sikeres Captur mintájára készült, de a végleges formát csak február másodikán leplezi le a Renault, igaz, addig szinte minden nap nyilvánosságra hoznak egy részletet róla közösségi oldalaikon.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár