Kínában már megjelent az új Opel Astra
Hírek, 2015. február. 3.
AS

Európa számára is érdekes típust mutatott be Kínában a Buick, az Excelle következő generációja ugyanis az idén megjelenő új Opel Astra testvérmodelljének számít.

 

 

Excelle néven mutatott be új típust a kínai piacra a Buick, amely a General Motors legnépszerűbb márkája az ázsiai országban. A modell előző generációja az európai piacon kínált Opel Astra testvérmodellje volt, és ez a következő szériánál sem lesz másként, így az új Excelle révén betekintést nyerhetünk a következő Astra részleteibe. A két típus nem csak az emblémában különbözik, ezért az Excelle láttán még nem kaphatunk képet az új Astra formatervéről, de a fényszórók például nagyon hasonlóak lesznek az európai modellen is.

 

 

Az utastér azonban eddig szinte teljes egészében megegyezett, és ez alapján sejthető, hogy ezt a stílusos és letisztult belsőt kapja meg az új Astra is. A számlapok közé nagyméretű színes kijelző került, a középkonzolon pedig ezúttal jól elkülönül egymástól az érintőképernyő, a hifi és a klímaberendezés kezelőfelülete, így nincs már olyan gombrengeteg, amely az előző Astrában kritikára adott okot. A felirat tanúsága szerint az infotainment az Opel legújabb IntelliLink rendszere lesz.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár