Első képen az új Škoda Superb műszerfala
Hírek, 2015. február. 3.
AS

A harmadik generációs Superb hamarosan bemutatkozik, ennek előzeteseként most a modell műszerfalát mutatta meg a Škoda.

 

 

Hamarosan bemutatkozik az új generációs Škoda Superb, ennek előzeteseként most az újdonság műszerfalát mutatta meg a gyártó. A berendezés az Octavia után ismerős lehet, hiszen a kormánykerék és a klímaberendezés kezelőfelülete is a kisebb típusból származik, de a műszeregység, a navigációs rendszer és a szellőzőnyílások elrendezése is nagyon hasonló.

 

 

Néhány különbséget is felfedezhetünk, a Superb esetén ugyanis a tempomat a bal oldalon lévő bajuszkapcsolóról kezelhető, a tükörállítás joystickje az ablakemelő-kapcsolók mellé, a középső konzol kapcsolói pedig a váltókar mellé kerültek, míg az elektronikus kézifékkel maradt hely rolóval fedett pakolórekesznek is. A Superb, ahogyan az Octavia is, letisztult stílusával és egyszerű kezelhetőségével hódíthat a piacon.

 

 

A gyártó korábban már közreadott néhány álcázott fotót, és akkor azt is elárulták, hogy az új Superb utastere még az elődénél is nagyobb lesz, pedig már az is a legtágasabbnak számított a középkategóriában. A Škoda legnagyobb típusa elhagyja a kétféleképpen nyitható hátsó ajtót, de a csomagtartó továbbra is nagyméretű ötödik ajtón keresztül pakolható. A típus premierjét február közepén tartják Prágában, majd márciusban a Genfi Autószalonon is bemutatkozik.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár