Képeken az Infiniti jövendő kompakt crossovere
Hír, 2015. március. 2.
Auto2

Kompakt szabadidő-autó prototípusával készült a genfi autószalonra az Infiniti, a QX30 Concept képeit pedig már a premier előtt nyilvánosságra hozták.

 

 

2013-ban a frankfurti autószalonon Q30 Concept néven mutatott be prototípust az Infiniti, amivel azt jelezte, milyen típussal szándékoznak bővíteni a kínálatot. A Nissan luxusmárkájának tanulmánya ugyanarra a moduláris padlólemezre épült, mint a Mercedes-Benz A-osztály.

 

 

Az A-osztályból pedig szabadidőautó-kivitel is kapható GLA néven, ezért az Infiniti is elkészítette saját változatát. Igaz, a QX30 Concept néven leleplezett crossover szinte semmiben nem hasonlít a német testvérmodellre. A merészen hullámzó vonalú karosszéria friss lendületet hozna az egyre népesebb kategóriába.

 

 

A QX30 műszaki részleteiről egyelőre semmit sem árult el az Infiniti, azt azonban sejteni lehet, hogy mind a Q30-nak, mint a QX30-nak biztos helye lenne a japán prémiummárka választékában. Az újdonság ezzel olyan típusok konkurense lehetne, mint a most megújult Audi Q3 és a hamarosan bemutatkozó új BMW X1.

 

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár