Szabadidő-terepjáróval bővítené kínálatát a Seat
Hír, 2015. március. 3.
Auto2

Genfi szabadidő-terepjáró tanulmányautójával nemcsak a márka stílusirányzatát fejleszti tovább, hanem a kínálat bővülését is előrejelzi a Seat.

 

 

20V20 néven mutatott be szabadidő-terepjáró koncepciót a genfi autószalonon a Seat. A szokatlan típusnév azt jelenti, hogy ilyen lehet a spanyol márka stílusa öt év múlva, amikor szabadidő-terepjáró modellel bővülhet a gyártó kínálata. A 20V20 azokat a formai elemeket örökíti tovább, amelyek a Leon legújabb generációján jelentek meg.

 

 

A 4,66 méter hosszú, 20 colos kerekeken gördülő szabadidő-terepjáró 2,79 méteres tengelytávjával kiemelkedően tágas utasteret kínál négy személynek, és a csomagoknak is sok hely jut, a poggyásztér ugyanis 600 literes. A belső térben a műszeregység helyén 12,3 colos színes képernyőt találunk, amely az Audi TT és VW Passat mintájára igény szerint személyre szabható.

 

 

A 20V20 is a Volkswagen-csoport moduláris padlólemezére épül, ezért ha sorozatgyártásba kerül, akkor a hajtásláncok széles kínálatát képes befogadni. A turbós benzinmotorok akár 300, a turbódízelek pedig 240 lóerősek is lehetnek, de plug-in hibrid kivitel és hétfokozatú duplakuplungos váltó is lehet a kínálatban. A 228 milliméteres hasmagasságú autót elektronikus összkerékhajtás segíti a terepen.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár