Szabadidő-terepjáróval bővítené kínálatát a Seat
Hírek, 2015. március. 3.
AS

Genfi szabadidő-terepjáró tanulmányautójával nemcsak a márka stílusirányzatát fejleszti tovább, hanem a kínálat bővülését is előrejelzi a Seat.

 

 

20V20 néven mutatott be szabadidő-terepjáró koncepciót a genfi autószalonon a Seat. A szokatlan típusnév azt jelenti, hogy ilyen lehet a spanyol márka stílusa öt év múlva, amikor szabadidő-terepjáró modellel bővülhet a gyártó kínálata. A 20V20 azokat a formai elemeket örökíti tovább, amelyek a Leon legújabb generációján jelentek meg.

 

 

A 4,66 méter hosszú, 20 colos kerekeken gördülő szabadidő-terepjáró 2,79 méteres tengelytávjával kiemelkedően tágas utasteret kínál négy személynek, és a csomagoknak is sok hely jut, a poggyásztér ugyanis 600 literes. A belső térben a műszeregység helyén 12,3 colos színes képernyőt találunk, amely az Audi TT és VW Passat mintájára igény szerint személyre szabható.

 

 

A 20V20 is a Volkswagen-csoport moduláris padlólemezére épül, ezért ha sorozatgyártásba kerül, akkor a hajtásláncok széles kínálatát képes befogadni. A turbós benzinmotorok akár 300, a turbódízelek pedig 240 lóerősek is lehetnek, de plug-in hibrid kivitel és hétfokozatú duplakuplungos váltó is lehet a kínálatban. A 228 milliméteres hasmagasságú autót elektronikus összkerékhajtás segíti a terepen.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár