Már gyártják a Mitsubishi Outlander frissített változatát
Hírek, 2015. március. 20.
AS

Miközben a Mitsubishi közzétette hivatalos előzetesét a modellről, Japánban máris tucatnyi vadonatúj ráncfelvarrott Mitsubishi Outlander vár behajózásra, így idő előtt lelepleződött az újdonság.

 

 

A Mitsubishi hivatalosan az áprilisban megrendezésre kerülő New Yorki Autószalonon tartja a frissített Outlander modelljének premierjét, ám a jelek szerint a márka Japánban található gyárában máris átálltak az új modell összeszerelésére. A Nagoya kikötőben lencsevégre kapott tucatnyi új Outlandernek köszönhetően pedig már most képet kaphatunk arról, milyen változtatásokat végeztek a modellen.

 

 

Az autó formavilága nem okoz nagy meglepetést, hiszen az új Outlander szinte teljes egészében megkapta a tavalyi Párizsi Autószalonon még tanulmányként kiállított Outlander PHEV Concept S első kialakítását, amellyel a korábbi változatnál jellegzetesebb külsőt sikerült kölcsönözni az autónak. Oldalt az új formájú fekete-ezüst könnyűfém felnik jelentik az újdonságot, a hátsó részhez azonban jóval óvatosabban nyúltak a tervezők. Itt maradt a kifutó modelléhez nagyon hasonló kialakítás, kicsit növeltek a lámpatestek méretén, a Pajerohoz hasonló kapaszkodóval együtt viszont a hátsó is újdonságként hat.

 

 

Bár az utastér egyelőre rejtve maradt, biztosak lehetünk abban, hogy az sem maradhatott érintetlen. A korábbi változat esetén gyakori kritikákkal illetett elavult kialakítás a várakozások szerint átadta a helyét az Outlander PHEV Concept S tanulmányon látott műszerfalnak.

 

 

Erőforrások tekintetében nem várható jelentős változás, Európában továbbra is egy kétliteres benzines egy 2,2-es turbódízelből, valamint a különösen takarékos, konnektorról is tölthető plug-in hibrid változatból állhat a kínálat, de várhatóan műszaki téren is történtek finomítások a motorok teljesítményét, illetve gazdaságosságát illetően. További részleteket az április 2-án megnyitó New Yorki Autószalonon tudhatunk meg az autóról.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár