Kisautók összehasonlító tesztje az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2015. március. 30.
AS

Összehasonlítjuk a legújabb kisautókat: a Hyundai i20-at, a Mazda2-t, az Opel Corsát és a Škoda Fabiát. Részletes tesztünkön mindent lemértünk az új Audi TT-n, a nagy minőségtesztünkön pedig a legjobb és a legrosszabb típusokat mutatjuk be. Vezettük az új, esztergomi Suzuki Vitarát, teszten járt nálunk az új smart fortwo, a megújult Mercedes-Benz CLS és a Lexus NX 300h, továbbá elmeséljük a Renault 16-os történetét, elektromos kisbuszt próbáltunk és bemutatjuk az új rendőrségi kamerákat.

 

 

Az Autó és Stílus április-májusi számát keresse az újságárusoknál vagy töltse le digitális formában! A táblagépen olvasható változat nem csak jóval olcsóbb, de azok a fotóink is benne vannak, amelyek a nyomtatott lapból kimaradtak.


 

Online újautó-árlista

 

Az eddigi gyakorlatunktól eltérően nyomtatott lapunk árlistájában csak azok a modellek szerepelnek, amelyek újonnan érkeztek a piacra, illetve amelyeknek bővült a kínálata vagy változott az ára. A teljes árlista az alábbiakban online továbbra is megtalálható, lapunkban pedig így még több érdekes tartalommal találkozhatnak.

Árlistánkban a magyarországi autóimportőrök lapzártánkkor közölt bruttó kiskereskedelmi árai szerepelnek, a szalonokban ettől eltérő árak is előfordulhatnak. Listánkban csak a legfontosabb modellváltozatok szerepelnek, az egyes oszlopokban megadjuk az adott kivitel teljesítményét lóerőben és az ajtók számát is.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár