Más piacokon is megújult a Duster
Hírek, 2015. április. 2.
AS

A Duster nemrégiben végrehajtott modellfrissítése után azokon a piacokon is megújult a szabadidő-terepjáró, ahol nem Dacia, hanem Renault-márkajelzéssel forgalmazzák.

 

 

Megújult a Renault Duster. Nem tévedés, a Dacia szabadidő-terepjáróját azokon a piacokon, ahol a román márkanév nem sokat mond, Renault néven forgalmazzák. A brazíliai kereskedésekbe érkező újdonság modellfrissítése részben megegyezik azzal, de részben eltér attól, amit az európai kiviteleken tapasztalhattunk.

 

 

Újak a fényszórók és a hűtőmaszk, amelynek közepére hatalmas Renault-embléma került. A lökhárítókat hangsúlyosabb kartervédős darabokra cserélték, a leglátványosabb azonban alighanem az új hátsó lámpa, amelyhez hasonlót az európai Duster nem tud felmutatni.

 

 

Az utastérben az európai kivitelen megjelent újdonságokkal találkozunk: új a kormánykerék, a műszeregység és a középkonzol is. Az autóban több extrafelszereléssel és igényesebb anyagokkal találkozhatunk. Brazílián kívül Mexikóban, Iránban és Indiában is Renault-ként kapható a Duster, amelyet egyes piacokon a Nissan is felvett a kínálatába a jól csengő Terrano néven.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár