Jellegzetesebb lett a Mitsubishi Outlander
Hírek, 2015. április. 7.
AS

Megújult a Mitsubishi szabadidő-terepjárója, az Outlander megkapta a gyártó tanulmányautóin feltűnt új stílusú frontrészt.

 

 

Három év után megújultan folytatja pályafutását a Mitsubishi Outlander harmadik generációja. A 2012-ben bemutatott szabadidő-terepjáró új külsőt kapott, amelyet a tavaly szeptemberben leleplezett tanulmányautó stílusában készítettek el. Jellegzetesebb a nagyméretű, krómkeretes légbeömlő és hűtőmaszk, újak a fényszórók, a hátsó lámpák és a lökhárítók is. A 4,69 méter hosszú, 2,67 méteres tengelytávú Outlander méretei nem változtak.

 

 

Utasterében jobb minőségű anyagokat találunk, új a kormánykerék és a középkonzolra került navigációs-multimédiás rendszer is. Az Outlander vezethetősége is sokat javult, merevebb lett a karosszéria, áthangolták a kormányzást és a futóművet, továbbá vastagabbak lettek az oldalüvegek és a zajszigetelésen is javítottak. A vezetéstámogató rendszerek az eddigi modellből kerültek át, így ráfutásra és sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, valamint adaptív tempomatot találunk.

 

 

New York-ban az amerikai modellt mutatta be a Mitsubishi, amelyet 2,4 literes, négyhengeres, 168 lóerős vagy 3 literes, V6-os, 227 lóerős benzinmotorral szerelnek, az előbbihez fokozatmentes, az utóbbihoz pedig hatfokozatú automata sebességváltó jár. Az európai modell, amely a későbbiekben mutatkozik be, az eddigiekhez hasonlóan kétliteres benzines, 2,2 literes turbódízel, valamint konnektorról tölthető hibrid kivitelben is elérhető lesz.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár