Škodát nyerhet a legbiztonságosabban közlekedő család
Hír, 2015. április. 9.
Auto2

Idén is meghirdette családi közlekedésbiztonsági vetélkedőjét a rendőrség balesetmegelőzési bizottsága, a verseny fődíja egy új Škoda Fabia Combi.

 

 

„Közlekedik a család” néven idén is meghirdette közlekedésbiztonsági vetélkedőjét az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága. Minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család jelentkezhet, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B kategóriás vezetői engedélye, valamint 6 és 17 év közötti gyermeket vagy gyermekeket nevelnek.

 

 

A vetélkedő megyei fordulókkal indul, amelyeket a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítanak le 2015. április 25. és június 13. között, a pontos helyszínekről a www.kozlekedikacsalad.hu címen lehet tájékozódni. A területi versenyekre a fenti honlapon, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

 

 

A honlapon is fut egy ötfordulós közlekedésbiztonsági vetélkedő május 1-je és június 7-e között, a feladatokat eredményesen teljesítők között két belépőjegyet sorsolnak ki a Formula–1-es Magyar Nagydíjra a Hungaroringre, de egy-egy tízezer forintos üzemanyag-utalvány és Škoda ajándékcsomag is gazdára talál. Az internetes játékon családok is indulhatnak, a legeredményesebb közülük szintén bejut az országos döntőbe.

 

Az országos döntőre 2015. június 21-én a Hungaroringen kerül sor. A családok egy tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtásban mérik össze felkészültségüket. A verseny fődíja idén egy új Škoda Fabia Combi, amelyet az a család nyer meg, amely ismeri és megfelelően alkalmazni is tudja a biztonságos közlekedéshez szükséges szabályokat.

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár