Terepjáró prototípusát teszteli a Rolls-Royce
Hírek, 2015. április. 9.
AS

Egyre biztosabbá válik, hogy terepjáróval bővíti a kínálatát a Rolls-Royce, a hivatalos bejelentést követően az első prototípus tesztjei is megkezdődtek.

 

 

Február közepén a Rolls-Royce hivatalosan is bejelentette, hogy egy olyan új modellt fejleszt, amely nem csak az épített úton, hanem terepen is a márkától megszokott kényelmet nyújtja. A Project Cullinan néven futó munkának a következő fázisa egy prototípus közúti tesztelése, amelyről az első képeket is közzétette a gyártó.

 

 

A feketére fényezett öszvérmodell egy Phantom alapjára készült, de a tengelytávját megrövidítették, ami az újdonság méreteire is következtetni enged. A karosszéria formájára azonban nem, ez a prototípus ugyanis kizárólag a magas építésű autó összkerékhajtásának és futóművének tesztelésére szolgál.

 

 

A Rolls-Royce ígérete szerint az új modell ugyanazt a repülőszőnyeg-érzetet nyújtja majd, mint a márka többi típusa, de azoktól eltérően nem csak épített úton, hanem terepen is helyt áll. A felfüggesztés tesztelésével ezért ugyanannyi időt töltenek aszfalton, mint különböző változatos terepeken.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár