Autós wifi elosztót mutatott be a Huawei
Hírek, 2015. április. 15.
AS

Minden autóban egyszerűen használható mobil wifi készüléket mutatott be a Huawei, amellyel szélessávú kapcsolaton keresztül internetezhetnek az utasok.

 

 

Fedélzeti internetelérés egyre több autótípusban jelenik meg, a Huawei azonban olyan eszközt mutatott be, amely bármely autóban használható: a 4G LTE mobil wifi készülék neve Huawei CarFi. Az eszköz akár 150 Mbps-os letöltési sebességre is képes, és egyszerre akár 10 készülék kapcsolódását is támogatja, ráadásul egy másik járműbe is egyszerűen áthelyezhető. A formáját a golfütők stílusa ihlette, igényes anyagainak köszönhetően pedig tartósnak ígérkezik.

 

 

A CarFi a szivargyújtóba vagy autós töltő aljzatába illeszkedik, és csatlakoztatás után azonnal használatra kész. Bekapcsolása egyszerűen gombnyomással, vagy a megfelelő mobil alkalmazás letöltése után telefonról lehetséges. Ha nincs wifi kompatibilis eszköz a közelben, a CarFi automatikusan kikapcsol, de a rajta lévő USB csatlakozó segítségével még így is alkalmas más elektronikus készülékek töltésére. A CarFi nem akkumulátorral működik, így a túlmelegedésétől sem kell tartani.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár