Megújult a Seat Alhambra
Hírek, 2015. április. 15.
AS

Friss formában folytatja pályafutását a Seat legnagyobb típusa, az Alhambra erősebb és takarékosabb lett, a kínálata pedig új felszerelésekkel gazdagodott.

 

 

A Volkswagen Sharan után a testvérmodell Seat Alhambra számára is elérkezett a ráncfelvarrás ideje. A nagyméretű egyterű formája nem sokat változott: elöl új az embléma, a hűtőmaszk immár vízszintes rácsozású, hátul pedig a LED-es lámpák jelentik az újdonságot. Az utastérben a Leonból származó kormánykereket, valamint a kulcsnélküli nyitás-indításhoz tartozó startgombot találjuk.

 

 

A felszereltség új tételekkel bővült: megjelentek a legújabb infotainment egységek nagyobb érintőképernyővel, szériafelszerelés az ütközés utáni vészfékező rendszer, az opciók között pedig holttérfigyelő és adaptív lengéscsillapítás-szabályzás található. A tolóajtók továbbra is lehetnek elektromos mozgatásúak, akár a távirányítóról is szabályozható a két oldal nyitása.

 

 

A motorkínálat tagjai változatlanok, de az üzemanyag-fogyasztásuk akár 15 százalékkal csökkent. Az 1,4 literes TSI benzinmotor 150 lóerős, a 2 literes TSI teljesítménye pedig húsz lóerővel 220 lóerőre nőtt. A 2 literes TDI dízelmotor 115, 150 és 184 lóerős kivitelben készül. A leggyengébb dízel kivételével minden motorhoz elérhető a DSG sebességváltó (a két legnagyobb teljesítményűhöz széria), a középső dízelhez pedig 4Drive összkerékhajtás is kapható.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár