Ingyenesen letölthető az iGO navigáció okostelefonra
Hírek, 2015. április. 15.
AS

Az iGO navigációs szoftver megjelenésének tizedik évfordulójára tíz napig ingyenesen letölthető okostelefonra a legfrissebb Magyarország-térképet tartalmazó program.

 

 

Az iGO navigáció legelső változatát négy programozó fejlesztette ki egy kis budapesti lakásban, a program innen indult hódító útjára 2005-ben. Az egykori garázscég jelenleg 770 embernek ad munkát, az NNG nyolc országban tart fenn irodát, és globális szinten is meghatározó szereplője a navigációs iparágnak. A népautóktól kezdve a sportkocsikig több mint harminc autómárka modelljeiben található meg gyárilag az iGO alapú navigáció, a felhasználók száma pedig a húszmilliót is meghaladja.

 

 

A kerek évforduló alkalmából az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi a limitált kiadású, születésnapi iGO navigációt iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra. A legfrissebb Magyarország-térképet, így az új fizetős útszakaszokat is tartalmazó szoftver olyan készülékre tölthető le, amelynek képernyő-átmérője 7 colosnál kisebb, illetve legalább Android 4.0 vagy iOS 6-os operációs rendszer fut rajta. Az ingyenes program 2015. április 20. és 29. között tölthető le az App Store és Google Play áruházakból, és ugyan nem lehet további térképekkel bővíteni, de az ingyenesség ellenére nincsenek benne reklámok sem. A www.igonavigation.com/szulinapp címen kérhetünk értesítést arról, ha már letölthető az alkalmazás.

 

 

Ez egyben az NNG első olyan androidos alkalmazása, amely közvetlenül a felhasználók számára is elérhető. Az applikáció a SzülinApp nevet kapta, és olyan alapvető navigációs funkciókat kínál, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek és automatikus újratervezés. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a használatához nincs szükség internetkapcsolatra, így nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. Hasonló lépésre szánta el magát nemrég a Nokia is, amely Android, iOS és Windows Phone eszközökre is ingyenesen letölthetővé tette adatforgalmat nem igénylő Here Maps navigációját.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár