Ingyenes állapotfelmérést kínál a Das WeltAuto
Hírek, 2015. április. 16.
AS

A külföldről behozott használtautókkal kapcsolatos veszélyekre hívja fel a figyelmet a Das WeltAuto tavaszi akciója, amely ingyenes állapotfelmérést kínál a márkaszervizekben.

 

 

A használtautó-vásárlás mindig is kockázattal járt, ezért jobban tesszük, ha előre felkészülünk a lehetséges buktatókra, mert így nagy eséllyel szűrhetjük ki azokat a kocsikat, amelyeket nem ajánlott megvásárolni. Az utóbbi időben jelentősen nőtt a külföldről behozott, sok esetben szürkén importált és homályos eredetű autók száma Magyarországon. A problémás gépkocsik pedig csak megnehezítik a jóhiszemű vevők sorsát, hiszen gyakran csupán a vásárlás lebonyolítása után derül fény a gondokra.

 

 

A veszélyforrások bemutatására indít figyelemfelhívó kampányt a Volkswagen-csoport használtautó-forgalmazó hálózata, a Das WeltAuto. A tavaszi akció keretében mindenki ingyen átvizsgáltathatja saját vagy vásárlásra szánt autóját a márkaszervizekben, hogy teljes képet kapjon a jármű valós állapotáról és történetéről. A vizsgálatra a dasteszt.hu oldalon lehet regisztrálni, ott lehet kiválasztani a legközelebb eső kereskedést is, ahol az állapotfelmérés igénybe vehető. Az akció 2015. április 15-től május 31-ig vagy a szabad időpontok erejéig tart.

 

 

A használtautó-vásárlás kockázata természetesen azzal is csökkenthető, ha olyan megbízható kereskedést választunk, amely garantált minőségű autókat árul. A Weltauto program 2001-ben ausztriai mintára alakult meg Magyarországon, és az évek során a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. 2013-tól új arculattal, Das WeltAuto néven kínálja szolgáltatásait a márka, amely a használtautó-kereskedők közül egyedüliként rendelkezik országos hálózattal.

 

A harminc értékesítőhelyből álló rendszerben csak állapotfelmérésen átesett, megbízható, kifogástalanul szervizelt autók közül lehet választani. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120 ezer kilométernél kevesebbet futott autók esetében pedig a Das WeltAuto akár 12 hónapos vagy 30 ezer kilométeres garanciát is kínál, így csökkenhet valóban minimálisra a használtautó-vásárlás kockázata.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár