Ingyenes állapotfelmérést kínál a Das WeltAuto
Hírek, 2015. április. 16.
AS

A külföldről behozott használtautókkal kapcsolatos veszélyekre hívja fel a figyelmet a Das WeltAuto tavaszi akciója, amely ingyenes állapotfelmérést kínál a márkaszervizekben.

 

 

A használtautó-vásárlás mindig is kockázattal járt, ezért jobban tesszük, ha előre felkészülünk a lehetséges buktatókra, mert így nagy eséllyel szűrhetjük ki azokat a kocsikat, amelyeket nem ajánlott megvásárolni. Az utóbbi időben jelentősen nőtt a külföldről behozott, sok esetben szürkén importált és homályos eredetű autók száma Magyarországon. A problémás gépkocsik pedig csak megnehezítik a jóhiszemű vevők sorsát, hiszen gyakran csupán a vásárlás lebonyolítása után derül fény a gondokra.

 

 

A veszélyforrások bemutatására indít figyelemfelhívó kampányt a Volkswagen-csoport használtautó-forgalmazó hálózata, a Das WeltAuto. A tavaszi akció keretében mindenki ingyen átvizsgáltathatja saját vagy vásárlásra szánt autóját a márkaszervizekben, hogy teljes képet kapjon a jármű valós állapotáról és történetéről. A vizsgálatra a dasteszt.hu oldalon lehet regisztrálni, ott lehet kiválasztani a legközelebb eső kereskedést is, ahol az állapotfelmérés igénybe vehető. Az akció 2015. április 15-től május 31-ig vagy a szabad időpontok erejéig tart.

 

 

A használtautó-vásárlás kockázata természetesen azzal is csökkenthető, ha olyan megbízható kereskedést választunk, amely garantált minőségű autókat árul. A Weltauto program 2001-ben ausztriai mintára alakult meg Magyarországon, és az évek során a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. 2013-tól új arculattal, Das WeltAuto néven kínálja szolgáltatásait a márka, amely a használtautó-kereskedők közül egyedüliként rendelkezik országos hálózattal.

 

A harminc értékesítőhelyből álló rendszerben csak állapotfelmérésen átesett, megbízható, kifogástalanul szervizelt autók közül lehet választani. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120 ezer kilométernél kevesebbet futott autók esetében pedig a Das WeltAuto akár 12 hónapos vagy 30 ezer kilométeres garanciát is kínál, így csökkenhet valóban minimálisra a használtautó-vásárlás kockázata.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár