Már nem olyan fapados a Tata Nano
Hírek, 2015. május. 26.
AS

Számos téren fejlődött a világ legolcsóbb autójának számító Tata Nano, a módosítások pedig annak érdekében történtek, hogy az indiai kiskocsi ne tűnjön annyira fapadosnak.

 

 

Modellfrissítésen esett át a Tata Nano, a világ legolcsóbb autóján pedig nem csupán kozmetikai változások történtek. Az indiai kisautót számos ponton módosították annak érdekében, hogy ne tűnjön annyira fapadosnak. Például immár nyitható a csomagtér-ajtó, így a 110 literes rakteret nem csak az ülések felől lehet pakolni, az üzemanyagtankot pedig 15-ről 24 literesre növelték. A rendelhető extrák között pedig megjelent a Bluetooth kihangosítós rádió is.

 

 

 

Az opciós lista másik újdonsága az ötfokozatú automatizált sebességváltó, amelynek sportfokozata is van, így még fürgébb lehet a Nano. A gyorsaság persze csak viszonylagosan értendő, a Tata apróságát ugyanis egy 624 köbcentis, kéthengeres benzinmotorral szerelték, amely 38 lóerős teljesítményre és 51 Nm nyomatékra képes. A Tata Nano valóban nagyon olcsó, az alapváltozatért ugyanis Indiában csupán 199 ezer rúpiát kérnek, ami 860 ezer forintnak felel meg.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár