Suzuki Vitara és Ferrari California teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2015. május. 29.
AS

Részletes teszten vizsgázik a legújabb esztergomi Suzuki, a Vitara, és mindent lemértünk a harminc év után első turbómotoros Ferrarin, a Californián is. Első menetpróbáján vezettük a még nagyobbra nőtt Škoda Superbet és a sportos Ford S-Maxot, de teszteltük a BMW X4-et és a Ford Mondeót is, valamint leleplezzük a következő 7-es BMW technikai újdonságait.

 

 

Az Autó és Stílus június-júliusi számát keresse az újságárusoknál vagy töltse le digitális formában! A táblagépen olvasható változat nem csak jóval olcsóbb, de azok a fotóink is benne vannak, amelyek a nyomtatott lapból kimaradtak.




Online újautó-árlista

 

Az eddigi gyakorlatunktól eltérően nyomtatott lapunk árlistájában csak azok a modellek szerepelnek, amelyek újonnan érkeztek a piacra, illetve amelyeknek bővült a kínálata vagy változott az ára. A teljes árlista az alábbiakban online továbbra is megtalálható, lapunkban pedig így még több érdekes tartalommal találkozhatnak.

Árlistánkban a magyarországi autóimportőrök lapzártánkkor közölt bruttó kiskereskedelmi árai szerepelnek, a szalonokban ettől eltérő árak is előfordulhatnak. Listánkban csak a legfontosabb modellváltozatok szerepelnek, az egyes oszlopokban megadjuk az adott kivitel teljesítményét lóerőben és az ajtók számát is.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár