Budapesten lesz a világ legnagyobb smart találkozója
Hírek, 2015. június. 4.
AS

A világ minden tájáról érkeznek a stílusos városi kiskocsi rajongói a smart times találkozóra, amelynek ebben az évben Budapest ad otthont.

 

 

Augusztus 28-29-én rendezik meg a smart times nemzetközi autós találkozót, amelynek ebben az évben Budapest adhat otthont. Nagy eseményre készülhetünk, hiszen több mint 1000 smart és közel 3000 látogató érkezik majd a világ több mint harminc országából. A találkozónak a kétezres években Klagenfurt és Zell am See adott otthont, majd évről évre új városba költözik a stílusos városi kiskocsi rajongóinak tábora.

 

 

Az idei budapesti találkozó célja, hogy összekovácsolja a magyarországi smart közösséget, és a tulajdonosok még szorosabb kapcsolatba kerüljenek a nemzetközi rajongókkal. A program már 26-án kezdetét veszi egy olyan országjáró autós túrával, amelyen Magyarország legszebb vidékeivel ismerkedhetnek meg a külföldről jött érdeklődők. 28-29-én pedig a budapesti 56-osok tere ad otthont a fő attrakciónak, koncertekkel, táncos produkciókkal, DJ-kkel és úgynevezett „csendes diszkóval”, a belépés ingyenes lesz.

 

 

A smart times legkülönlegesebb programjának alighanem az a parádé ígérkezik augusztus 29-én, amelyen a résztvevő több mint ezer autó egymás után haladva tesz meg egy körülbelül kétórás utat a Hungaroringtől a város központjáig, a Duna-part érintésével. Az esemélyről további információ a www.smarttimes15.com címen található.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár