Leplezetlenül az új Peugeot 308 GTI
Hírek, 2015. június. 7.
AS

Sikerült néhány fotót készíteni a Peugeot új sportkompaktjáról, ami azt jelenti, hogy a 308 GTI szériagyártású változata hamarosan hivatalosan is bemutatkozik.

 

 

Mindenféle álcázás nélkül fényképezték le egy parkolóban a Peugeot új sportkompaktját. A 308-as nemrég mutatkozott be sportos változatban, a 205 lóerős benzines vagy 180 lóerős dízelmotorral szerelt GT kivitelben, akár kombiként is, ez azonban egy annál is izgalmasabb modellnek ígérkezik.

 

 

A képeken ugyanis jól látható, hogy kétoldalt kivezetett kerek kipufogóvéget és diffúzorral ellátott hátsó lökhárítót kapott a 308-as, amelynek a kerekei, a hátsó légterelője és az első lökhárítója sem szokványos. Szinte biztos, hogy az új Peugeot 308 GTI szerepel a képeken, amely idén ősszel, a frankfurti autószalonon mutatkozhat be.

 

 

Már az új 308 GTI műszaki tartalma sem titok, hiszen nagyon valószínű, hogy a Peugeot RCZ R-ből ismerős 1,6 literes, 270 lóerős turbómotort kapja meg az autó, amely ezzel a kategória legerősebb képviselői, a Renault Megane RS és a Seat Leon Cupra ellenfele lehet.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár