Magyarországon is elérhető a Tesla Model S
Hírek, 2015. június. 15.
AS

Magyarországon hivatalosan még nem kapható, de a Business Lease kínálatában tartós bérleti konstrukcióban már nálunk is elérhető a Tesla Model S.

 

 

Június 15-től a magyarországi cégek számára is elérhető a Tesla Model S, amelyet a régióban elsőként a Business Lease kínál tartós bérleti konstrukcióban, flottaautóként. Az elektromos hajtású modell felsőkategóriás termék, így csak teljes szolgáltatáscsomaggal érhető el. A szolgáltatás magában foglalja az autót, egy intelligens töltőberendezést és ennek üzembe helyezését, minden költséget és ügyintézést, beleértve az importot, a regisztrációt, az adókat, a biztosítást, a karbantartást, szükség esetén a javítást, az autómentést és a csereautót. A Model S a cégvezetői autók kategóriába tartozik, és bár nem hasonlítható hozzá, de egy jól felszerelt Audi A6-nak vagy A8-nak felel meg.

 

 

A Business Lease által kínált autókban szériafelszerelés a légrugózás és opció az önvezető csomag, ennek része az adaptív tempomat, az automata sávtartás, az automata parkolás és az automata fényszóró. A Model S-sel használható a Tesla nemzetközi Supercharger töltőhálózata, így a külföldi utazás sem akadály, hiszen az autó hatótávolsága 400-500 kilométer is lehet. A csomag ára havi 419 ezer forint plusz áfa, ezért a Model S mellett egy otthoni töltőállomás jár, valamint a finanszírozási költség, casco- és kötelező felelősségbiztosítás, karbantartás (revízió, gumiabroncs, forgó-kopó alkatrészek), assistance, regisztrációs adók és illetékek tartoznak bele.

 

 

A típus elsőként Magyarországon érhető el a régióban, de az év végéig Szlovákiában és Csehországban is megjelenik. A Business Lease várakozásai alapján még az idén 25, jövőre pedig további 80 autóval bővül a flotta.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár