Magyarországon is elérhető a Tesla Model S
Hír, 2015. június. 15.
Auto2

Magyarországon hivatalosan még nem kapható, de a Business Lease kínálatában tartós bérleti konstrukcióban már nálunk is elérhető a Tesla Model S.

 

 

Június 15-től a magyarországi cégek számára is elérhető a Tesla Model S, amelyet a régióban elsőként a Business Lease kínál tartós bérleti konstrukcióban, flottaautóként. Az elektromos hajtású modell felsőkategóriás termék, így csak teljes szolgáltatáscsomaggal érhető el. A szolgáltatás magában foglalja az autót, egy intelligens töltőberendezést és ennek üzembe helyezését, minden költséget és ügyintézést, beleértve az importot, a regisztrációt, az adókat, a biztosítást, a karbantartást, szükség esetén a javítást, az autómentést és a csereautót. A Model S a cégvezetői autók kategóriába tartozik, és bár nem hasonlítható hozzá, de egy jól felszerelt Audi A6-nak vagy A8-nak felel meg.

 

 

A Business Lease által kínált autókban szériafelszerelés a légrugózás és opció az önvezető csomag, ennek része az adaptív tempomat, az automata sávtartás, az automata parkolás és az automata fényszóró. A Model S-sel használható a Tesla nemzetközi Supercharger töltőhálózata, így a külföldi utazás sem akadály, hiszen az autó hatótávolsága 400-500 kilométer is lehet. A csomag ára havi 419 ezer forint plusz áfa, ezért a Model S mellett egy otthoni töltőállomás jár, valamint a finanszírozási költség, casco- és kötelező felelősségbiztosítás, karbantartás (revízió, gumiabroncs, forgó-kopó alkatrészek), assistance, regisztrációs adók és illetékek tartoznak bele.

 

 

A típus elsőként Magyarországon érhető el a régióban, de az év végéig Szlovákiában és Csehországban is megjelenik. A Business Lease várakozásai alapján még az idén 25, jövőre pedig további 80 autóval bővül a flotta.

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár