600 lóerős a legőrültebb Nissan Juke
Hírek, 2015. június. 26.
AS

Még nagyobb teljesítményre képes a Nissan egyik legőrültebb alkotása, a Nismo GT-R motorjával és hajtásával felszerelt, alaposan kiszélesített Juke R.

 

 

Még erősebb formában tért vissza a Nissan egyik legizgalmasabb prototípusa. A Juke R 2.0 ezúttal a Nismo GT-R hajtásláncát kapta, ami azt jelenti, hogy a 3,8 literes, dupla turbós V6-os benzinmotor mind a négy kereket hajtja, a teljesítménye pedig minden eddiginél több: kereken 600 lóerő. A gyártó egyelőre nem árulta el, milyen menetteljesítményre képes a kis szörnyeteg, de a szuper-sportkocsikkal biztosan felveheti a versenyt a Juke R 2.0, hiszen már az elődje is 3,7 másodperc alatt érte el álló helyzetből a százas tempót.

 

 

A Juke R 2.0 alaposan kiszélesített karosszériája ezúttal is matt fekete fényezést kapott, de a kis crossover legutóbbi modellfrissítésével összhangban eltérő formájú a lökhárítója, amelyen kerek helyett szögletes légbeömlő nyílásokat találunk. A legerősebb Juke a Goodwood Festival of Speed rendezvényén mutatkozott be, és bár a Nissan szerint nem kerül forgalomba, a huszonegy példányban készült elődjéhez hasonlóan egy kisebb széria gyártására most is számíthatunk.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár